0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Aannemer Assen
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een aannemer in Assen?

Wij brengen u snel in contact met een aannemer die werkzaam is in Assen

Utiliteitsbouw in Assen

Naast diverse projecten en ervaring binnen de woningbouw zijn de door ons aangedragen professional ook actief binnen de utiliteitsbouw in Assen en gehele omgeving van Assen. Onze aangesloten vakmannen hebben bewezen ook binnen dit vakgebied vakkundig te zijn. Dankzij hun inzicht en ervaring hebben zij de realisatie van diverse projecten binnen de utiliteitsbouw tot een succes gebracht.

Onze ervaring binnen de utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw verschilt van woningbouw, in de zin dat de gebouwen voor een ander doeleinde worden gebouwd. Omdat de gebouwen niet voor wonen zijn bedoeld moeten ze aan andere eisen voldoen. Daarnaast hebben de klanten andere behoeften en wensen voor deze gebouwen de door ons aangedragen professional hebben ervaring opgedaan tijdens de diverse projecten in de afwijkende behoeften, eisen en wensen tijdens de bouw van onder andere winkels, bedrijven en brandweergebouwen.

Zoekt u een aannemer in Assen of in de regio Assen? Neem dan contact op met ons. Wij zijn u graag van dienst.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Assen bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606