085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!
Aannemer Assen
Een Allfree website
085 - 106 1600
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een aannemer in Assen?

Wij brengen u snel in contact met een aannemer die werkzaam is in Assen

Utiliteitsbouw in Assen

Naast diverse projecten en ervaring binnen de woningbouw zijn de door ons aangedragen professional ook actief binnen de utiliteitsbouw in Assen en gehele omgeving van Assen. Onze aangesloten vakmannen hebben bewezen ook binnen dit vakgebied vakkundig te zijn. Dankzij hun inzicht en ervaring hebben zij de realisatie van diverse projecten binnen de utiliteitsbouw tot een succes gebracht.

Onze ervaring binnen de utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw verschilt van woningbouw, in de zin dat de gebouwen voor een ander doeleinde worden gebouwd. Omdat de gebouwen niet voor wonen zijn bedoeld moeten ze aan andere eisen voldoen. Daarnaast hebben de klanten andere behoeften en wensen voor deze gebouwen de door ons aangedragen professional hebben ervaring opgedaan tijdens de diverse projecten in de afwijkende behoeften, eisen en wensen tijdens de bouw van onder andere winkels, bedrijven en brandweergebouwen.

Zoekt u een aannemer in Assen of in de regio Assen? Neem dan contact op met ons. Wij zijn u graag van dienst.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een aannemer die werkzaam is in Assen bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606