Utiliteitsbouw in Assen

Naast diverse projecten en ervaring binnen de woningbouw is 0800 Aannemer ook actief binnen de utiliteitsbouw in Assen en gehele omgeving van Assen. Onze vakmannen hebben bewezen ook binnen dit vakgebied vakkundig te zijn. Dankzij ons inzicht en onze ervaring hebben wij de realisatie van diverse projecten binnen de utiliteitsbouw tot een succes gebracht.

Onze ervaring binnen de utiliteitsbouw

We hebben diverse bouwprojecten gerealiseerd in de utiliteitsbouw in Assen en in de buurt van Assen. Tijdens deze projecten hebben goede organisatie en communicatie geleid tot een prettige samenwerking met de partners en de klant.

Utiliteitsbouw verschilt van woningbouw, in de zin dat de gebouwen voor een ander doeleinde worden gebouwd. Omdat de gebouwen niet voor wonen zijn bedoeld moeten ze aan andere eisen voldoen. Daarnaast hebben de klanten andere behoeften en wensen voor deze gebouwen. Wij hebben ervaring opgedaan tijdens de diverse projecten in de afwijkende behoeften, eisen en wensen tijdens de bouw van onder andere winkels, bedrijven en brandweergebouwen.

Zoekt u een aannemer in Assen of in de regio Assen? Neem dan contact op met ons. Wij zijn u graag van dienst.