085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!
Aannemer Assen
Een Allfree website
085 - 106 1600
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een aannemer in Assen?

Wij brengen u snel in contact met een aannemer die werkzaam is in Assen

Verbouw in Assen

Ook voor de verbouw van uw woning in Assen of omgeving Assen bent u bij de door ons aangedragen professional aan het juiste adres. Met jarenlange ervaring in de project- en utiliteitsbouw bent u bij onze aangesloten aannemers vrijwel verzekerd van een woning die voldoet aan al uw wensen. Bij de verbouw combineren wij onze deskundigheid met uw behoeften om uw droomhuis te realiseren. Daarbij komen onze aannemers met voorstellen en praktische oplossingen. U maakt vanzelfsprekend de uiteindelijke keuze.

Het grote voordeel van verbouw is dat u uw huis kunt ontwerpen naar uw eigen smaak en wensen. Dit houdt in dat u rekening kunt houden met uw familie, toekomstplannen of uw beroep.

Samenwerking bij de verbouw

Zoals bij ieder project staat ook bij verbouw de samenwerking met u centraal. Bij de verbouw van uw woning in Assen of regio Assen kijken onze aangesloten aannemers naar uw wensen en behoeften. Daarnaast kunnen wij hier aan bijdragen door onze ervaring en inzicht te gebruiken om praktische oplossingen te bedenken.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Assen bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606