Verbouw in Assen

Ook voor de verbouw van uw woning in Assen of omgeving Assen bent u bij 0800 Aannemer aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring in de project- en utiliteitsbouw bent u bij ons vrijwel verzekerd van een woning die voldoet aan al uw wensen. Bij de verbouw combineren wij onze deskundigheid met uw behoeften om uw droomhuis te realiseren. Daarbij komen wij met voorstellen en praktische oplossingen. U maakt vanzelfsprekend de uiteindelijke keuze.

Het grote voordeel van verbouw is dat u uw huis kunt ontwerpen naar uw eigen smaak en wensen. Dit houdt in dat u rekening kunt houden met uw familie, toekomstplannen of uw beroep.

Samenwerking bij de verbouw

Zoals bij ieder project staat ook bij verbouw de samenwerking met u centraal. Bij de verbouw van uw woning in Assen of regio Assen kijken we naar uw wensen en behoeften. Daarnaast kunnen wij hier aan bijdragen door onze ervaring en inzicht te gebruiken om praktische oplossingen te bedenken. Door onze certificering leveren wij uitsluitend kwaliteit en voldoet elke woning die wij opleveren / verbouwen aan de strenge kwaliteitseisen van onder andere Bouwgarant.

Tijdens de bouw en verbouw van uw woning onderhouden wij intensief contact met u. Elke keuze wordt in overleg met u genomen. Daarnaast houden wij u ook op de hoogte van de ontwikkelingen en voortgang en staan wij u bij met advies. Wij zijn uw vakkundige aannemer in Assen en omstreken.