0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Aannemer Assen
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een aannemer in Assen?

Wij brengen u snel in contact met een aannemer die werkzaam is in Assen

Contact met de door ons aangedragen professional

Wilt u een woning laten bouwen? Of zoekt u een vakman op het gebied van projectbouw? de door ons aangedragen professional zijn uw aannemer in Assen en omstreken. Door hun ervaring weten zijij iedere woning en ieder pand te verbouwen of te bouwen aan de hand van uw wensen. Meer weten? Of direct een vrijblijvende offerte aanvragen?

U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 0800 255 3733. Voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte kunt u ook onderstaand contactformulier invullen. U hoort dan zo spoedig mogelijk van ons.

Contactformulier

Ochtend
Middag
Avond

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Assen bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606