0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Aannemer Assen
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een aannemer in Assen?

Wij brengen u snel in contact met een aannemer die werkzaam is in Assen

Projectbouw in Assen

Projectbouw is een specifieke tak binnen de bouw. Samenwerking, organisatie en inzicht zijn vereist om een project te realiseren. de door ons aangedragen professional onderscheidt zich door middel van ervaring, inzicht en heldere offertes. Onze aangesloten aannemers kunnen een helder beeld creëren van de kosten en de realisatie van het project. Zoekt u een aannemer in Assen of omgeving Assen die expert is op het gebied van projectbouw? Wij laten u graag zien wat er mogelijk is voor uw project.

Ervaring in projectbouw

Op het gebied van projectbouw, zijn wij betrokken geweest bij het bouwen van vele woningen in:

• Delfzijl
• Hoogezand
• Leek
• Musselkanaal
• Sappemeer
• Stadskanaal

U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie. Wij staan u graag te woord met eventuele vragen over projectbouw. Ook voor het aanvragen van een offerte in Assen of omgeving Assen kunt u contact met ons opnemen.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Assen bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606