085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!
Aannemer Assen
Een Allfree website
085 - 106 1600
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een aannemer in Assen?

Wij brengen u snel in contact met een aannemer die werkzaam is in Assen

Projectbouw in Assen

Projectbouw is een specifieke tak binnen de bouw. Samenwerking, organisatie en inzicht zijn vereist om een project te realiseren. de door ons aangedragen professional onderscheidt zich door middel van ervaring, inzicht en heldere offertes. Onze aangesloten aannemers kunnen een helder beeld creëren van de kosten en de realisatie van het project. Zoekt u een aannemer in Assen of omgeving Assen die expert is op het gebied van projectbouw? Wij laten u graag zien wat er mogelijk is voor uw project.

Ervaring in projectbouw

Op het gebied van projectbouw, zijn wij betrokken geweest bij het bouwen van vele woningen in:

• Delfzijl
• Hoogezand
• Leek
• Musselkanaal
• Sappemeer
• Stadskanaal

U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie. Wij staan u graag te woord met eventuele vragen over projectbouw. Ook voor het aanvragen van een offerte in Assen of omgeving Assen kunt u contact met ons opnemen.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een aannemer die werkzaam is in Assen bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606