Over ons

0800 Aannemer is actief in heel Nederland. In de verschillende projecten die wij hebben afgerond stond de samenwerking met onze partners en met de klant centraal. Door de communicatielijnen kort te houden kwam onze deskundigheid en ervaring optimaal tot haar recht. We zijn aangesloten bij de volgende instanties:

• VCA
• Stichting Woningborg
• Bouwgarant

VCA is een kwaliteitskeurmerk op het gebied van risicovolle handelingen op het werk. Wij nemen de juiste maatregelen om een zo veilig mogelijke werkomgeving voor onze werknemers te creëren. Verder zijn wij aangesloten bij Bouwgarant. Dit is het grootste keurmerk op het gebied van de bouw in Nederland. Bouwgarant heeft diverse kwaliteitseisen opgesteld voor de aangesloten bedrijven. De bedrijven moeten voldoen aan verschillende eisen op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid. Tenslotte zijn wij aangesloten bij de stichting Woningborg. Deze stichting behartigt de belangen van de klanten.

Wij hebben meer dan 90 jaar ervaring op het gebied van bouw, projectbouw en woningbouw. Daarnaast bieden wij betrouwbaar advies, hoogwaardige kwaliteit. Wij zien de samenwerking met u, de klant, als het fundament van ons succes. Verder bieden wij heldere offertes.

Voor meer informatie over onze diensten en werkwijze kunt u contact met ons opnemen door te bellen met 0800 – 226 6363. U kunt ook het contactformulier invullen om contact met ons op te nemen. Vraag gerust een vrijblijvend gesprek.